Individuele therapie &
Relatiecoaching Goes

Angelique Tilroe

….geboren Zeeuwse (1967), moeder van een prachtige zoon. Sinds 2002 werk ik vanuit mijn Praktijk voor Individuele therapie en Relatiecoaching. Mijn werk bestaat uit inzichtgevende gesprekken en lichaamsgeoriënteerde behandelmethoden. Dit betekent dat ik de signalen van het lichaam als uitgangspunt neem om op zoek te gaan naar antwoorden en oplossingen.

Door mijn eigen ervaring geloof ik sterk in een lichaamsgeoriënteerde benadering. Toen ik zelf in aanraking kwam met Lichaamsgeoriënteerde therapie ging er een wereld voor me open: nooit eerder had ik zo duidelijk ervaren wat er in mij leeft. Ik ging meer voelen; onder andere wat ik wel en niet wilde, waar ik energie van kreeg en waar mijn grenzen lagen. Meer en meer ben ik gaan vertrouwen op de taal van mijn lichaam. Ik ontdekte dat mijn lijf een omvangrijke wijsheid kent en werkt als de beste raadgever. Doordat ik in contact kwam met mijn gevoel vond ik vaak ook de antwoorden op dingen die me bezig hielden en daardoor groeide mijn zelfvertrouwen. Ik leerde werkelijk genieten, hoefde minder te presteren, werd energieker en het contact met anderen ging makkelijker.

Ik volgde de therapeutenopleiding Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie bij Bodymind Opleidingen. Daarnaast heb ik verdiepingsstudies gevolgd op gebied van Trauma & karakter, Groepsdynamica en Sexual Grounding.

Sexual Grounding is gericht op begeleiding bij problemen rond intimiteit, seksualiteit en de relatie. De opleiding Emotionally Focussed Relation Counselling gaf mij een nieuwe methode binnen de relatietherapie die is gebaseerd op de hechtingstheorie van John Bowlby.

Mijn laatste opleiding was de Medische- en Psychosociale basiskennis voor zorgverleners in de complementaire zorg. Deze is samengesteld door het platform opleiding, onderwijs en organisatie van de Universiteit Leiden.

Oprechte aandacht, respect, veiligheid en acceptatie zijn voor mij enorm belangrijk om leven en mijn werk waardevol te maken.

Een sessie is daarvoor een prachtig en krachtig instrument, voel je welkom !