Individuele therapie &
Relatiecoaching Goes

Je ervaring achterlaten.

Mensen die nog zoeken naar hulp hechten sterke waarde aan de ervaringen van anderen, dus ook die van jou.

Binnen mijn praktijk wordt sterke waarde gehecht aan de wijze waarop mensen de behandeling (hebben) ervaren. Je vindt hier de mogelijkheid ervaringen te delen en ervaringen van anderen te lezen. Je kunt hier je mening achterlaten. Je persoonsgegevens zullen anoniem blijven.

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.

Klik hier om je ervaring achter te laten!

Ervaringen in Individuele therapie

geplaatst op 09 oktober 2018
Angelique heeft mij geholpen terug te komen bij mezelf. Ze is een ster in het lezen van lichaamstaal. Ze kijkt zonder oordeel naar je klachten. Ze laat je ware zelf bovendrijven, zodat je het zelf kunt zien en kunt ervaren. Ze heeft zoveel technieken en mogelijkheden om met mensen te werken. Samen zoeken naar een passende werkvorm vond ik heel fijn. Ik leerde mijn paniek erkennen en durfde er samen met haar naar te kijken net zolang tot ik er niet meer bang voor was. Ze ruimde samen met mij alle rommel in mijn binnenste op, zodat er licht en ruimte kwam voor mij. Inmiddels ben ik weer helemaal opgekrabbeld en sta ik weer volop in het leven, maar met zoveel meer kracht en passie. Dat heb ik zelf gedaan, maar zonder Angelique weet ik niet of het was gelukt. Ik neem af en toe nog een sessie bij Angelique om even te voelen hoe ik erbij zit en wat ik nodig heb en altijd komen er zulke mooie dingen bovendrijven. Er gebeurt iets wat bijna magisch is. heel veel dank en liefs!
geplaatst op 05 juli 2017
Hoi lieverd, Jij bent mijn mooiste ervaring. Prachtig om mijn leven met jou te mogen delen. Ik hou van je❤️
geplaatst op 25 juni 2017
Met een eenvoudige oefening lukte het om naar mijn gevoel te gaan, het piekeren stopte en mijn hoofd was eindelijk stil. Ik slaap rustiger en makkelijker in en wordt uitgerust wakker.
geplaatst op 25 juni 2017
Tijdens de sessie voelde ik meteen een gevoel van veiligheid en vertrouwen om met mijn onzekerheid te komen. Stap voor stap wordt duidelijk waar het mee te maken heeft. Dit stelt me gerust en geeft me zelfvertrouwen voor de toekomst.