Individuele therapie &
Relatiecoaching Goes

Visie en missie

Zuiver van hart,
trekken we de wereld door
en raken in de ban
van alles om ons heen.
Je bent steeds ergens naar op zoek.
Maar het ontgaat je,
dat je dat wat je zoekt al bent.
.
Rumi

Als mens ben je voortdurend in beweging en ontwikkeling, het leven zorgt daarvoor. We maken naast de fijne gebeurtenissen in ons leven, ook verdrietige, ingrijpende of lastige dingen mee. Het leven vraagt, zo nu en dan, veel veerkracht om de onaangename verrassingen van het leven te accepteren. Dit gaat meestal gepaard met zorgen, emoties en er zijn momenten dat het niet lukt om helder te denken.

Als je geluk hebt kun je voor het delen van die emoties en zorgen terecht bij een partner, vrienden of familie. Een arm om je schouder, een luisterend oor, kortom: het gevoel dat je gesteund wordt. Wetende dat er zich weer een moment aandient waarop je de zaken kunt overzien, je terug in balans komt en je je leven opnieuw vorm geeft. Als dit op de één of andere manier niet lukt of kan, ontstaan er problemen. Je vind de veerkracht niet om terug in balans te komen. Hulp in de vorm van therapie kan dan waardevol en zinvol zijn.

Mijn missie is met oprechte aandacht en respect er voor je te zijn; ruimte te geven aan wat er speelt. Ik loop als het ware een stukje mee zodat er inzichten en positieve veranderingen in jezelf en je leven kunnen komen. Steeds ben ik weer nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en hoe iedereen op zijn op haar eigen wijze de uitdagingen van het leven aangaat. Het maakt me blij als ik zie dat mensen zich kunnen bevrijden van hun problemen en hun leven in de door hen gewenste richting weten te sturen. Ik gun iedereen deze balans en veerkracht. En ik ben er van overtuigd dat mensen vanuit dat gevoel in harmonie, rust en respect met elkaar kunnen leven.

 

Zuiver van hart,
trekken we de wereld door
en raken in de ban
van alles om ons heen.
Je bent steeds ergens naar op zoek.
Maar het ontgaat je,
dat je dat wat je zoekt al bent.
.
Rumi